ไทย | English  
 
 

Volunteer StoriesCraig Somerville

After seeing the children on screening day then during/after surgery was something that will stay in my heart forever and drives my passion to continue to raise awareness for children and adults who deserve to smile with confidence.
เคร้กโซเมอร์วิลล์

หลังจากเห็นเด็กในวันคัดกรอง ในระหว่าง/หลังจากการผ่าตัด มันจะเป็นอะไรที่อยู่ในใจผมตลอดไป และเป็นแรงผลักดันความปรารถนาของผมในการเพิ่มการรับรู้ในเรื่องของเด็กและผู้ใหญ่ที่ควรจะยิ้มด้วยความเชื่อมั่น
กันยารัตน์ สันติประเสริฐ

ฉันเชื่อว่าเราแต่ละคนมีจิตใจดีภายใน เพียงแต่ว่าเราจะมีโอกาสแสดงออกมาได้เมื่อไหร่และอย่างไร สำหรับตัวฉันเองแล้วเข้าใจว่ายังมีเด็กๆ และผู้คนอีกมากมายที่เผชิญปัญหาในการดำรงชีวิต
Kanyarat Santiprasert

I do believe that each of us has a good heart inside but just only what, when or how we can express it out. To me, I realize that there are still many children or people having difficulties in even living.
จินตกาญ ศรีชลวัฒนา

ฉันเข้าร่วมภารกิจนี้โดยคิดว่าฉันจะช่วยเปลี่ยนแปลงชีวิตของเด็ก ๆ ได้ แต่มันก็เปลี่ยนแปลงชีวิตฉันไปด้วยตลอดกาล
Jintakan Sricholwattana

I joined this mission thinking I will help change children’s lives, but it also changed my life forever.
Siti Survo

As a mother myself seeing a young mother breaking down to her fears and submitting to tears of joy seeing her son transformed into this new look is simply overbearing even for me to handle yet a rewarding sight.
สิทธี เซอร์โว

ในฐานะผู้เป็นแม่เอง การที่เห็นผู้เป็นแม่คนอื่นหลั่งน้ำตาออกมาด้วยความสุขในการที่ได้เห็นบุตรชายของตัวเองเปลี่ยนรูปลักษณ์ไปในทางที่ดีขึ้น ภาพที่เห็นนั้นมันก็เป็นอะไรที่อดรู้สึกตามไม่ได้และก็เหมือนเป็นรางวัลตอบแทนอย่างหนึ่ง
Apiphawadee Snidvongs

It was a very emotional experience to witness the miracles the staff performs and I will never forget seeing for the first new smile after surgery.
อภิภาวดี สนิทวงศ์

การได้เป็นส่วนหนึ่งของปาฎิหารย์ครั้งนี้ที่ทีมงานได้สร้างขึ้น ถือเป็นประสบการณ์ที่ประทับใจเป็นอย่างมาก โดยจะไม่มีวันลืมภาพรอยยิ้มแรกของเด็กๆ
พัฒนพล เอ็งสุโสภณ

การประชุมที่น่าประทับใจครั้งนี้ได้สร้างความมั่นใจให้กับผมว่าจะก่อให้เกิดประโยชน์ และผลดีต่อเด็กๆ ที่ต้องการความช่วยเหลือเหล่านั้นผ่านการทำงานร่วมกันของกลุ่มแพทย์อาสา
Phatthanaphol Engsusophon

This impressive meeting has reinforced my confidence of the positive impact to those children in need through volunteering in this medical charity network.
เจมส์ วอลเลซ

ความมหัศจรรย์ของงานที่มูลนิธิฯ ทำจะปรากฎให้เห็นต่อหน้าคุณนี่เอง เด็กน้อย 5 ขวบคนหนึ่งที่เป็นผู้ป่วยปากแหว่งเพดานโหว่สามารถกลับออกมาวิ่งเล่นได้อีกครั้งภายในหนึ่งหรือสองชั่วโมงหลังจากที่ยาสลบหมดฤทธิ์ วันเวลาแห่งความกังวลที่ยาวนานของผู้ป่วย และผู้ปกครองได้มลายหายไปในช่วงเวลาเพียงไม่กี่ชั่วโมงเปลี่ยนเป็นรอยยิ้มอันสดใสที่จะคงอยู่ตลอดไป
James Wallace

The real magic of Operation Smile’s work is witnessed here. A five-year-old patient with a double cleft can be running around within an hour or two of coming out of anesthesia. Days of trepidation and worry transform into a life-long smile in a matter of hours.
Anchalee Chaichanavijit

I believe that happiness from giving and compassion are engraved on one’s heart and are more valuable than superficial physical and mental happiness.
อัญชลี ชัยชนะวิจิตร

ฉันเชื่อว่าความสุขจากการให้ และความเมตตานั้นมีค่าตราตรึงกว่าความสุขฉาบฉวยมาก นอกจากนี้การเปิดโอกาสให้ผู้อื่นมีความปีติในการให้ก็เป็นคลื่นความสุขระลอกแล้วระลอกเล่า
Compartir    
Help Now
Operation Smile Thailand relies on the generosity of its supporters to change lives, one smile at a time.

DONATE
How Your Support Helps

JOIN OUR COMMUNITY | CONNECT WITH US
Home      Donate      FAQ      Sitemap      Contact Us
©2019 Operation Smile Thailand. All rights reserved.
To donate Call: +66 2 075 2700 – 2 | Fax:+66 2 075 2703 | Operation Smile Thailand | 12/2 Soi Methinivate, Sukhumvit Soi 24, Klong Ton, Klongtoey, Bangkok 10110
*Operation Smile Thailand is a private, non-profit organization under the laws of tax id: 0993000140478 and registration number: กท 1122